O nama

BODYBUILDING D.O.O. je ovlašćeni distributer i uvoznik dijetetskih dodataka ishrani brendova Superior14 i Tesla Nutritions. Firma je osnovana 2013. Proizvode prodajemo u našim radnjama Bodybuilding d.o.o. Subotica, Korzo 10a i u Novom Sadu Superior14 Shop, Danila Kiša br. 10. Naše proizvode takođe možete naći u ovlašćenim prodavnicama, firme Bodybuilding d.o.o. čiji spisak možete videti na našem sajtu. Proizvode takođe možete poručiti preko našeg sajta ili na telefone 024525444 i 0653745358.

U moderno vreme neuravnotežene ishrane i smanjene fizičke aktivnosti, suplementi predstavljaju neizostavni deo vašeg života, ukoliko brinete o svom zdravlju. U ponudi kompanije Bodybuilding d.o.o. se nalaze proizvodi koje osim profesionalnih sportista, koriste i rekreativci, ali isto tako i svi ljudi kojima je zdravlje na prvom mestu. Bogati asortiman čine proizvodi poput: vitamina, minerala, preparati za povećanje energije i snage, sagorevanje telesnih masnoća, preparati za dobijanje mišićne i telesne mase, proteini, gejneri, kreatini, NO reaktori, BCAA amino kiseline, glutamin kao i drugi preparati za oporavak, omega masne kiseline, koenzimQ10 (CoQ10), MSM, glukozamin, kao i ostala podrška za zglobove, sportska oprema i još mnogo toga. Kompletnu ponudu kompanije Bodybuilding d.o.o. možete pogledati ovde. Internet prezentacija firme Bodybuilding d.o.o. ima za cilj bolju informisanost o pravilnom načinu korišćenja dijetetskih proizvoda i sportskih suplemenata.

Proizvodnja suplemenata Superior14 i Tesla Nutritions koje možete pronaći na prodajnim mestima firme Bodybuilding d.o.o. se vrši pomoću jedne od najmodernijih tehnologija koja garantuje vrhunski kvalitet svih proizvoda.

  • Stroga kontrola kvaliteta svake proizvedene serije
  • Međunarodni standardi bezbednosti hrane uključujući : ISO 9001, ISO 22000, HACCP, IFS i GMP
  • Svi proizvodi se sastoje od bezbednih i pažljivo biranih sastojaka i svi su 100% doping free
  • Bez nedozvoljenih supstanci, testirani kako u in house laboratoriji tako i drugim akreditovanim ustanovama
  • Proizvodnja funkcioniše u skladu sa regulativama Evropske Agencije za Bezbednost Hrane (EFSA)

Kvalitet i zdravstvenu ispravnost proizvoda iz  asortimana firme Bodybuilding d.o.o. kako je već napomenuto svojim sertifikatima potvrđuju renomirani proizvođači ali i srpske nadležne institucije: Ministarstvo zdravlja republike Srbije i Farmaceutski fakultet u Beogradu i Novom Sadu, Institut za javno zdravlje Kragujevac. To znači da su svi proizvodi prošli najstrože kontrole zvaničnih ustanova republike Srbije, pa samim tim imaju i zvaničnu dokumentaciju o ispravnosti, vrhunskom kvalitetu i bezbednosti za konzumiranje. Svi proizvodi u širokoj ponudi firme Bodybuilding d.o.o. su upisani u bazu podataka Ministarstva Zdravlja republike Srbije.

Naša strast
Živimo u vremenu u kome se živi brzo koje je praćeno istovremenom nezdravom ishranom i smanjenom fizičkom aktivnosti. Ukoliko Vam je zdravlje na prvom mestu, suplementi će predstavljati neizostavan deo Vaše ishrane. Mi smo posvećeni tome da u našoj ponudi pronađu proizvode kako aktivni sportisti, tako i rekreativci i svi koji vode računa o svom zdravlju. Sve što je neophodno za zdrav život i sjajan izgled Vašeg tela možete pronaći kod nas.
Ekskluzivni distributeri
Firma Bodybuilding d.o.o. je ekskluzivni distributer i uvoznik suplemenata brendova Superior14 i Tesla Nutritions. Najmodernija tehnologija koja se koristi u izradi suplemanata ova dva brenda garantuje visok kvalitet svih proizvoda. Naše proizvode brendova Superior14 i Tesla Nutritions možete nači u našim prodavnicama kao i u ovlašćenim prodavnicama, firme Bodybuilding d.o.o. čiji spisak možete videti na našem sajtu, ili poručiti preko našeg sajta ili na telefone 024525444 i 0653745358.

DRUGI O NAMA